Vaihtolavakuljetukset
ja muut kuljetuspalvelut Lappajärvellä

Kuoppalan Jätehuolto Oy palvelee erilaisissa kuljetustarpeissa Lappajärven seudulla sekä lähikunnissa. Tarjoamme muun muassa vaihtolavakuljetukset sekä maa-aineskuljetukset tehokkaasti asianmukaisella kalustolla ajettuina. Lue lisää kuljetuspalveluistamme ja ota yhteyttä, kun kaipaat alan luotettavaa ammattilaista toteuttamaan kuljetustarpeesi.

Yhteydenotto

Vaihtolava- ja maa-aineskuljetukset

Tarjoamme vaihtolavakuljetukset yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille sekä eri alojen yritysten tarpeisiin. Kuljetamme pienet sekä suuret vaihtolavat asiakkaan tarpeen mukaan joustavin ehdoin ja nopeasti. Kysy meiltä myös vaihtolavojen vuokrauksesta!


Olipa kyseessä oman omakotitalopihasi tai koko taloyhtiön piha-alueen siivoustalkoot, saat kauttamme oikean kokoisen vaihtolavan vaivattomasti ja edullisesti kuljetuksineen.


Palveluihimme kuuluvat myös sepelin ja muiden maa-ainesten toimitukset ja kuljetukset toivomaasi kohteeseen, vaikkapa kotipihaasi asti.

Lavettikuljetukset ja nosturipalvelu

Kalustostamme löytyy asianmukaiset ajoneuvot erikokoisten koneiden lavettikuljetuksiin. Kyydissämme kulkevat muun muassa metsä-, maatalous- ja rakennuskoneet nopeasti perille asti. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuljetustarpeestasi, niin sovitaan työn toteuttamisesta. Tarjoamme lisäksi nosturipalvelut sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin. Tehokkaalla kalustollamme nousevat niin kappaletavarat kuin työkoneetkin turvallisesti tarpeesi mukaan. Kysy lisää nosturipalvelusta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Lue lisää myös maanrakennustöistä

Tutustu kalustoomme

Toteutamme kaikki kuljetukset nykyaikaisella, siistillä ja tarpeeseen sopivalla kalustolla. Saavumme paikalle aina työn vaatimuksia parhaiten vastaavalla, pienellä tai suuremmalla ajoneuvolla. Pääset tutustumaan monipuoliseen kalustoomme kuvineen tarkemmin Kalusto-sivulla.

Lue lisää kalustostamme

Kysy myös romumetallin keräyksestä

Onko sinulla suuri määrä romumetallia, joka pitäisi saada kuljetettua pois pihapiiristäsi? Käänny silloin puoleemme. Kuoppalan Jätehuolto Oy tarjoaa palvelut romumetallin tehokkaaseen keräykseen ja poiskuljetukseen Lappajärvellä ja lähikunnissa.

Kysy lisää!