Rakennusten purkutyöt Lappajärvellä ja lähikunnissa

Kuoppalan Jätehuolto Oy suorittaa rakennusten purkutyöt Lappajärvellä ja lähikunnissa. Käänny puoleemme silloin, kun tarkoituksena on purkaa rakennus vanhan tieltä, tai maisemoida ympäristö uudelleen. Kun asioit kanssamme, saat apua niin purkuun, purkujätteen kuljetukseen kuin maanrakennukseen purkutyön jälkeen. Olethan yhteydessä, ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille kohteeseesi.

Yhteydenotto

Turvallinen rakennuspurku

Meillä riittää kokemusta ja kalustoa turvallisen rakennuspurun läpiviemiseen. Purkutyö on yleensä melko vaativaa, ja omin päin tehtynä, ilman hyvää suunnittelua ja tarvittavaa kalustoa ja tietotaitoa melkoisen vaarallistakin. Rakennusten purkutyössä hyödynnämme tarpeen mukaan myös yhteistyökumppaneitamme asbestiin liittyen. 

Yleisimpiä purettavia kohteitamme vuosien varrella ovat olleet:

• Omakotitalot
• Navetat
• Autotallit
• Teollisuushallit

Lopputuloksena siisti tontti

Kun rakennus on purettu, huolehdimme myös jälkitöistä siivouksineen ja jätekuljetuksineen. Kaikki purkujäte toimitetaan toimestamme asianmukaisiin paikkoihin, joko jäteasemille tai kierrätykseen. Jäljelle on voinut jäädä esimerkiksi betonia tai puutavaraa, jotka kuljetamme eteenpäin. Etenemme kohteessa aina toiveen mukaan, voimme tarvittaessa tehdä esimerkiksi uuden rakennuksen pohjatyöt valmiiksi. Myös maisemoinnit onnistuvat meillä mallilleen.
Kysy lisää purkupalvelustamme soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Lue lisää myös maanrakennustöistä

Hinta - mitä rakennuksen purkutyö maksaa? 

Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin suunnitellessasi rakennuksen purkua. Voimme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun aina varsinaisesta purkutyöstä jätekuljetuksiin sekä siitä eteenpäin uusiin pohjatöihin saakka. Jokainen kohde on yleensä sen verran uniikki, että tarkkaa hintaa rakennuksen purkutyölle ei voida antaa. Käymme kuitenkin mielellämme paikan päällä kartoittamassa tilanteen ja annamme sen jälkeen tuntuvan tarjouksen kohteellesi.

Kysy lisää!