Maanrakennustyöt ja koneurakointi Lappajärvellä

Kuoppalan Jätehuolto Oy:n palveluihin kuuluvat erilaiset maanrakennustyöt sekä traktori- ja kaivinkoneurakoinnit Lappajärven seudulla. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa sekä pieniin että suurin urakoihin tarttumisen nopeallakin aikataululla. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin sovitaan urakan toteuttamisesta!

Yhteydenotto

Laadukasta maanrakennusta

Toteutamme kattavasti erilaiset maanrakennusurakat vuosien kokemuksella. Etsitpä sitten tekijää esimerkiksi salaojituksille, rakennuksen pohjatöille tai muille kaivuu- ja maanrakennustöille, olemme apunasi.

Maanrakennustöiden laadukas toteuttaminen vaatii monipuolista ammattiosaamista ja laadukkaan kaluston. Me Kuoppalan Jätehuolto Oy:llä olemme työvuosiemme aikana toteuttaneet mitä erilaisempia maanrakennustöitä korkealaatuisin ja toimivin lopputuloksin. Nykyaikainen kalustomme kattavine lisäosineen mahdollistaa erilaisten ja erikokoisten töiden toteuttamisen tehokkaasti ja täsmällisesti.

Traktori- ja kaivinkoneurakoinnit

Maanrakennustöiden lisäksi saat kauttamme myös muut tarvitsemasi kaivinkone- ja traktoriurakoinnin palvelut. Olipa kyseessä mikä tahansa laadukasta kalustoa ja asiansa osaavaa ammattilaista kaipaava koneurakoinnin työ, ota meihin yhteyttä! Pystymme toteuttamaan esimerkiksi puiden katkomista sekä monipuolisesti erilaisia pihatöitä, joten ethän epäröi kysyä. Ryhdymme mielellämme sekä pieniin ja nopeisiin töihin että laajoihin projekteihin. Toimialueemme kattaa joustavasti Lappajärven seudun lähikuntineen.

Tutustu kalustoomme

Rakennusten purkutyöt

Palveluihimme kuuluu lisäksi erilaisten rakennusten, kuten vanhojen omakotitalojen ja ulkorakennusten purkutyöt. Puramme rakennuksen turvallisesti ja ammattitaitoisesti ympäristölle vaaraa aiheuttamatta. 


Mikäli sinulla on purkua vailla oleva rakennus, käänny Kuoppalan Jätehuolto Oy:n puoleen!

Kuljetuspalvelut

Pyydä tarjous urakallesi

Ota meihin yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous maanrakennustyölle, koneurakoinnille, pihatöille tai rakennuksen purkutöille. Laskemme sinulle edullisen kustannusarvion työn kokonaiskuluista. Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, tekstiviestitse sekä sähköpostitse ja vastaamme tiedusteluihin sekä tarjouspyyntöihin aina mahdollisimman pian.

Kaikki yhteystiedot